Onderzoek naar overval op McDonald’s

vrijdag 17 november 2017

Eindhoven - De recherche in Eindhoven is een onderzoek begonnen naar een gewapende overval die donderdagavond werd gepleegd op de McDonald’s in Winkelcentrum Woensel.

Rond 22.45 uur stapten twee gemaskerde mannen met iets dat op een vuurwapen leek de zaak binnen. Ze bedreigden personeel en eisten geld. Het tweetal nam vervolgens twee kassalades mee en ging ervandoor op een donkere scooter, die bij de ingang van de zaak stond geparkeerd. Personeel van de McDonald’s wist zichzelf tijdens de overval in veiligheid te brengen en ook de aanwezige klanten bleven ongedeerd. Met deze getuigen wordt nog uitgebreid gesproken.

De technische recherche heeft in de McDonald’s sporenonderzoek verricht en bewakingsbeelden bekeken. Ook worden camerabeelden uit de omgeving geanalyseerd. Kort na de overval werden de vermoedelijke daders door enkele getuigen opnieuw gezien in de buurt van de McDonald’s. Ze reden op dat moment op een scooter. De politie wil graag weten of dit meer personen is opgevallen.

De politie is verder op zoek naar de kassalades die zijn meegenomen. Het is goed mogelijk dat de daders deze lades ergens hebben achtergelaten. Mensen die deze spullen aantreffen worden opgeroepen om direct de politie te waarschuwen en de lades niet aan te raken in verband met eventuele sporen die dan verloren kunnen gaan.Iedereen met informatie wordt opgeroepen die te delen via onderstaand tipformulier of te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie delen kan op 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nuenen | 112 alarmeringen Nuenen | Goedkoop Tanken in Nuenen | Supermarkten in Nuenen | Weerbericht Nuenen